Restaurant in the Heart of Helsinki

Brasserie Kämpin iltapäivätee

Iltapäivätee on saanut alkunsa Englannissa 1840-luvulla. Tee nautitaan nimensä mukaisesti iltapäivällä noin kello kahden ja viiden välillä nautinnollisena suolaisena ja makeana välipalana lounaan ja päivällisen välillä. Iltapäiväteellä nautitaan esim. savulohi-cremea, sandwicheja, quichea, macaronseja sekä Kämpin leipurimestarin suussa sulavia leivoksia. Kutsu asiakkaasi iltapäivän palaveriin tai kerää ystäväsi koolle työpäivän päätteeksi!

Brasserie Kämpin Iltapäivätee on saatavilla ennakkovarauksesta ma-la klo 14.00–18.00 ja su klo 15.00-18.00. Tutustu Iltapäivätee tarjontaan

Hinta 37 €/henkilö sisältää haudutetun teen Kämpin valikoimasta sekä keittiö- ja leipurimestarin kokoelmat suolaisia ja makeita herkkuja.

Keittiö valmistaa tilausmääräyksen mukaan tilatun määrän, joka on laskutusperuste. Varaukset, muutokset ja peruutukset tulee tehdä viimeistään yhtä arkipäivää aikaisemmin.

Nyt voit ostaa myös iltapäivätee -lahjakorttimme kätevästi lahjaksi verkkokaupastamme.

Varaa Kämpin Iltapäivätee 2 arkipäivää ennen haluamaasi ajankohtaa myyntipalvelustamme tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.
Myyntipalvelu arkisin klo 8-17, puh. (09) 5840 9530 tai sales@hotelkamp.fi.

018 048 047